Corona vi har gang i aktiviteterne

Firmaidrættens aktiviteter er i gang.

Firmaidrætten har tilpasset sine aktiviteter, så de til enhver tid overholder Corona-retningslinjerne fra myndighederne af.

Idrætsorganisationerne er i daglig kontakt med myndighederne så vi hele tiden overholder de til enhver tid retningslinjer.

Aktuelt er forsamlingsantallet på 25 hvilket betyder at de enkelt aktiviteter har lavet de nødvendig tilpasninger der gør at vi stadig kan dyrke vores aktivitet.

Det drejer sig blandt andet om flere Zoner vi kan dyrke vores aktivitet i.

I badminton og bowling er der eksempelvis lavet afstand mellem banerne så baner i brug betragtes som en zone hvor der må være max 10 personer.

For at du får den bedste oplevelse med din aktivitet vil udvalgsformanden sender dig informationer om retningslinjerne for netop deres aktivitet.

Har du spørgsmål eller lignende kan du kontakt den aktivitetsansvarlig eller vores covid-19 ansvarlige.

Vi følger de til enhver tid retningslinjer udstukket af de faciliter vi er i, Idrætscenter, gymnastiksale, billardhaller mm.

Der er håndsprit til stede ved aktiviteterne, husk hold af stand.

Mundbind/visir:
Det er fra torsdag 29. oktober 2020 påkrævet at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir i idrætsfaciliter. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende.  

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, når man sidder ned eller udfører aktiviteten.

Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Coroana-Pas:
Fra 6. maj er der krav om fremvisning af Corona-pas når man dyrker indendørs aktiviteter

SST_Corona_A4_print V2
Mundbind
Kontakt

Ib Østergaard
Mobil 40 19 58 76 - send mail