Velkommen til Fredericia Fag- og FirmaIdrætsforbunds hjemmeside

Firmaidrætten har eksisteret siden 1951, da en gruppe initiativrige og fodboldglade unge arbejdere fra flere af byens firmaer tilbage i 1950-51 barslede med en plan om at starte en idrætsforening. Dette resulterede den 14. januar 1951 i stiftelsen af FFFIF (Fredericia Fag- og Firma Idrætsforbund i daglig tale Firmaidrætten).

Firmaidrætten var idrætslivets "sorte får" i Fredericia, og blev først "rigtig" anerkendt i 1961, da forbundet blev optaget i Samvirkende Idrætsklubber i Fredericia (SIF).

Fra at være en forening, hvor der kun blev dystet på fodboldbanerne er Firmaidrætten vokset op og blevet en af Fredericias største idrætsforeninger, hvor næsten alle tænkelige og utænkelige idrætsgrene tilbydes.

Firmaidrætten holder til ved firmaidrættens udendørsanlæg i Hannerup, hvor sommeraktiviteterne foregår. Her ligger også firmaidrættens klubhus. Om vinteren foregår aktiviteterne dels i klubhuset og dels i Fredericia Idrætscenter og på mange af byens skoler.

Andet steds på denne hjemmeside er der en oversigt over, hvad firmaidrætten kan tilbyde sine medlemmer. Her vil man se, at vi tilbyder alt lige fra gamle holdidrætter som fodbold og badminton til alternative tilbud som krolf og keep-fit.

Firmaidrætten var medstifter af IHB, som blev stiftet den 16. september 1957 med det ene formål at skaffe den fornødne økonomi til at bygge en idrætshal i Fredericia. IHB er stadig med til at give firmaidrætten et økonomisk tilskud. 

Forbundet har mange medlemmer med flere landsmesterskaber og danske mesterskaber i Dansk Firmaidrætsforbunds regi. Kort sagt "Firmaidrætten er stedet hvor alle kan deltage!"

Jeg glæder mig til at møde dig i en eller flere af vore aktiviteter.
Karl Gustav Sørensen
Formand FFFIF
DSCN1819
Foto på vej

Formand

Karl Gustav Sørensen
Huslodsvej 75 st th
7000 Fredericia

Mobil 23 44 49 73 send mail

Bliv medlem af firmaidrætten

Fredericia Firmaidræt tilbyder alle virksomheder og enkeltpersoner i Fredericia muligheden for, at få gode, sunde og sjove oplevelser og tilmed komme i form. Vi kan give medarbejderne og enkeltmedlemmer fælles oplevelser i fritiden, og så tror vi på, det samtidig giver gode resultater i arbejdstiden.

Fredericia Firmaidræt har en lang række tilbud inden for idræts-, motions- og samværsaktiviteter. Virksomhederne kan bruge firmaidrætten til at styrke det gode sammenhold blandt medarbejderne. Firmaidræt er med til at give medarbejderne god motion gennem anderledes udfordringer, og det giver mere energi - også på jobbet.

Som en af Danmarks 90 aktive firmaidrætsforeninger er Fredericia Firmaidræt også medlem af Dansk Firmaidrætsforbund og kan bringe sundhed og motion ud på arbejdspladsen.
Vi kan bl.a. tilbyde:
• Sundhedstjek og –analyse
• Sundhedscafé
• Sundhedsindeks,
• Uddanelse af sundhedsambassadører
• Aktivitetsdage og teamtræning
• Foredrag om sund livsstil.

Som medlem af Fredericia Firmaidræt modtager man:
Indbydelser til vores aktiviteter pr. post/mail mindst 4 gange om året.
Dansk Firmaidrætsforbunds blad “FIRMAIDRÆT” -
Læs mere om Dansk Firmaidrætsforbund på www.firmaidraet.dk.

Hvad koster det?
Årligt klubkontingent (uanset antal medlemmer) kr. 500,-Årligt enkeltmedleskontigent kr. 100,00 kr.
(Går til administrative omkostninger).
Man betaler derudover et aktivitetsgebyr, alt efter hvilke af firmaidrættens tilbud man benytter.

Medlems informationer:
Vi har brug for informationer for at kunne registrere vores medlemmer
Udfyldes ved tilmelding.
Når vi har modtaget tilmeldingen, vil vi fremsende girokort og informationsmateriale hurtigst muligt. Når vi har registreret betalingen, er medlemskabet aktivt.